середу, 22 грудня 2021 р.

Турнір пам'яті та спорту


20 грудня 2021 на теренах Осипенківської школи вшосте відбувся баскетбольний турнір Пам'яті Ковтуна Олександра Васильовича, в минулому відомого на Бердянщині директора-освітянина, котрий був ініціатором та організатором будівництва сучасної триповерхової споруди та користувався беззаперечним авторитетом серед учнів, батьків, колег.


Тому невипадково учитель фізичної культури Новосела Р.О. як вдячний учень Олександра Васильовича щороку збирає команди дівчат району на баскетбольні змагання, на відкритті яких звучать слова вдячності і світлої пам'яті про Вчителя. 

Ось і цього року представники Берестівської, Андріївської та Осипенківської громад зустрілися в спортивній залі Осипенківської школи, де їх радо вітали директор школи Тарасенко І.В. та начальник відділу освіти виконавчого комітету Осипенківської сільської ради Яковенко Л.М.

В чесній спортивній боротьбі кубок переможця отримала команда Осипенківської школи, другими були дівчата з Андріївки, третє місце посіли юні баскетболістки із Троїцького. Кращим гравцем Турніру визнана Кирпич Марія, а кращим снайпером Пасько Тетяна (обидві з Осипенко). Всі учасниці отримали грамоти та солодкі призи від спонсорів: ПП "Гаденко", ПП "Гарбуз" та ПП "Петренко", котрим велика подяка за підтримку Турніру.

Атмосфера дружби і радості панувала в нелегкий час адаптивного карантину з дотриманням санітарних вимог, адже відчуття великої родини було справжнім та незабутнім напередодні Нового року.

Немає коментарів:

Дописати коментар