понеділок, 9 березня 2020 р.

Турнір з волейболу” Весняночка - 2020”



5 березня на базі Осипенківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся турнір з волейболу серед дівчат”Весняночка - 2020”
У змаганнях взяли участь збірна команда шкіл дівчат Берестівської ОТГ, Дмитрівська ЗОШ І-ІІІ ст., Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст. та господарки турніру – команда учениць Осипенківської ЗОШ І-ІІІ ст.
Відкрили турнір  команди Новопетрівської та Дмитрівської шкіл, які зіграли три партії. Перемога за дмитрівськими дівчатами.
У другій грі між осипенківськими дівчатами та  збірною команди Берестівської ОТГ кращою стала команда Осипенківської ЗОШ.
 Гра між командами новопетрівських і берестівських дівчат,  фортуна якої була прихильна до дівчат Берестівської ОТГ, стали третіми.
У фінальній зустрічі доля поєдинку  вирішувалася в третій партії зустрічі. Осипенківські дівчата перемогли з рахунком 2:1. Команда Дмитрівської ЗОШ показала змістовну і захоплюючу гру. 



П’єдестал пошани:
І  місце – Осипенківська ЗОШ І-ІІІ ст.
ІІ місце – Дмитрівська ЗОШ І-ІІІ ст.
ІІІ місце – Берестівська ОТГ
Та команда Новопетрівської ЗОШ  – за активну участь.
По закінченню змагань команда-переможець  нагороджена Кубком, медалями  та особистими грамотами. Призери нагороджені грамотами та медалями. Всі учасники турніру нагороджені солодкими призами. Визнаний кращий гравець Проценко Ілона -  учениця Осипенківської ЗОШ, яка нагороджена іменним кубком.

Немає коментарів:

Дописати коментар